Makelaarskantoor Enkhuizen

In Huis Makelaardij houdt vast aan traditionele waarden en combineert dit met een goed overwogen online strategie om voor elke klant een voortreffelijk resultaat te behalen. Manon de Boer, Lysanne Dekkers en Mirella Out zijn samen al meer dan 40 jaar werkzaam in de makelaardij. Ons kantoor gevestigd in Enkhuizen specialiseert zich in verkoop, aankoop en taxaties van woningen in Enkhuizen en omgeving.

Verkoopmakelaar Enkhuizen

Wil je je huis te koop aanbieden of met succes verkopen? Een actieve marktbenadering, optimale presentatie en een weloverwogen online strategie zijn essentieel voor succesvolle verkoop. In Huis Makelaardij zorgt dat jouw woning zijn eigen website krijgt en de juiste doelgroep bereikt wordt. Bij ons ben je geen nummer; wij nemen een select aantal woningen in onze portefeuille op. Of het nu gaat om starterswoningen, vrijstaande woningen of nieuwbouwprojecten; In Huis Makelaardij kent de Enkhuizen als geen ander.

Aankoopmakelaar Enkhuizen

Overweeg je een huis te kopen in Enkhuizen of omgeving? Bespaar geld, tijd en zorgen en boek succes met In Huis Makelaardij als jouw aankoopmakelaar. Zelfs zonder een specifieke woning in gedachten, kan In Huis Makelaardij je verder helpen met ons uitgebreide netwerk. Als koper kijk je vaak door een ‘roze bril’ naar je nieuwe droomhuis. Als aankoopmakelaar kijken we verder en letten we op onderhoud, bouwkundige staat, bestemmingsplan, kadaster, bodemloket en Vereniging van Eigenaren bij een appartement. Uiteraard beoordelen we de waarde van de woning en de adviseren we over de tactiek voor een goed onderbouwd bod naar de verkopers, bij zowel onderhandelingen als bij een verkoop bij inschrijving.

Waardebepaling Enkhuizen

Er zijn diverse redenen om de waarde van je huis in Enkhuizen te willen weten. Of je nu je huis wilt verkopen, je financiële mogelijkheden voor een nieuwe woning wilt verkennen, of simpelweg de overwaarde van je huidige woning wilt weten; In Huis Makelaardij geeft antwoord op al je vragen. Een waardebepaling is kosteloos en je ontvangt een eerlijk en goed onderbouwd advies.

Huis in Enkhuizen verkopen

Denk je eraan om je huis in Enkhuizen te verkopen? Nodig In Huis Makelaardij uit voor een kop koffie en maak van je woningverkoop een daverend succes. Iedere klant ontvangt de aandacht die hij of zij verdient. Met ons kantoor zorg je ervoor dat je woning optimaal gepresenteerd wordt, en wij zijn gespecialiseerd in online marketing, een cruciaal element in de huidige digitale huizenmarkt.

Hypotheekadvies Enkhuizen

Voor helder en duidelijk hypotheekadvies ben je bij In Huis Makelaardij ook aan het juiste adres. Samen verkennen we je mogelijkheden. Wil je meer weten over hypotheekadvies? Klik op de volgende link:

Aanbod op Funda Enkhuizen

Het woningaanbod in Enkhuizen op funda is divers en biedt voor elk wat wils, van sfeervolle starterswoningen tot ruime vrijstaande huizen. De groene omgeving en de gemoedelijke dorpskern maken Enkhuizen een aantrekkelijke plek voor zowel jonge gezinnen als senioren. Bekijk hier het actuele woningaanbod op funda in Enkhuizen.