Over ons

Welkom bij In Huis Makelaardij!

Wij zijn Manon de Boer en Lysanne Dekkers van In Huis Makelaardij. Met samen meer dan 30 jaar ervaring in de makelaardij en onze persoonlijke en enthousiaste aanpak, doen wij elke dag wat we het liefste doen: mensen blij maken met een nieuwe woning!

Bij In Huis Makelaardij kun je naast de begeleiding bij het aankopen, verkopen of verhuren van een woning ook terecht voor een gevalideerd taxatierapport. Zakelijke opdrachtgevers zijn wij ook graag van dienst bij de begeleiding en advies voor de aankoop, verkoop of verhuur van een bedrijfspand. Vanuit ons kantoor in Stede Broec werken wij in West-Friesland en omstreken.

Goed om te weten dat wij gecertificeerd zijn als Register Makelaar en Register Taxateur. Hiervoor staan we ingeschreven in het register van het VastgoedCert en bij de Stichting Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Wij krijgen regelmatig trainingen en examens, zodat onze kennis helemaal up to date is en blijft.

Ons team staat als een huis en gaat vol voor jou als klant. Wij zijn pas blij en tevreden als jij dat ook bent!

Wil je kennis maken of heb je een vraag? Maak een vrijblijvende afspraak via 0228-722612. Of maak een afspraak via deze button:

Afspraak maken