Beschrijving

*** De prijs betreft een bieden vanafprijs*** Dat het fijn wonen is op de Rose Coplandstraat weten wij zeker! De huidige eigenaren van deze leuke tussenwoning woonde hier namelijk al vanaf het bouwjaar. De woning is altijd goed onderhouden maar bij binnenkomst stap je echt even terug in de tijd. De originele keuken met granito aanrechtblad, moederhaard en het kolenhok zijn hier het bewijs van. Voor de nieuwe eigenaar ligt er een prachtige kans om het geheel naar eigen smaak aan te passen en in te richten. De woning telt drie slaapkamers, een badkamer en heeft een vlizotrap naar de bergzolder. De ruime achtertuin is georiënteerd op oosten en heeft een poort naar de steeg.

Wil je de ruimte en de mogelijkheden zelf komen ervaren? Bel of mail ons om een tijdstip in te plannen voor een persoonlijke bezichtiging. Je bent van harte welkom!

Een eerste rondleiding door je nieuwe huis.
Begane grond: entree, hal met meterkast, trapopgang en toilet.
Aan de voorzijde de straatgerichte woonkamer met kunststof kozijn en verwarming middels een moederhaard. Achter bevindt zich de eetkamer met groot raam met uitzicht over de achtertuin. Dit raam is voorzien van elektrisch bedienbare screen. 
De dichte keuken is voorzien van een keukenblok geplaatst in een rechte opstelling met granito aanrechtblad, heeft een gaskachel en een elektrische boiler. Vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar. 

Eerste etage: op deze etage bevindt zich de overloop, de badkamer en drie slaapkamers. Alle drie de slaapkamers beschikken over een vast kast en rechte wanden. De slaapkamer voor is voorzien van een kunststof kozijn met elektrisch rolluik.
De badkamer heeft een douchehoek, wastafel, en een wasmachine aansluiting.

Tweede etage: de bergzolder is bereikbaar door middel van een vlizotrap. Het is mogelijk om een vaste trap te plaatsen en deze ruimte om te bouwen tot een extra slaapkamer. 

De woning heeft een nette voor- en achtertuin. De achtertuin is op het oosten georiënteerd en hier kun je in de zomermaanden tot laat in de middag van de zon genieten. Tevens bevindt zich in de tuin een vijver en een houten overkapping voor de fietsen en de kliko bakken en een stenen berging met meer bergruimte. De tuin heeft een achterom met een poort naar de brede steeg. 

Omgeving en voorzieningen
De woning ligt in een rustige en kindvriendelijke omgeving, met een speeltuin om de hoek. Er zijn meerdere basisscholen in de buurt, waarvan de dichtstbijzijnde op 2 minuten fietsafstand. De middelbare school ligt op circa 15 minuten fietsen, evenals veel sportverenigingen. Een supermarkt met bakker, kapper en horecagelegenheid zijn op circa 5 minuten fietsafstand gelegen. Winkelcentrum Streekhof, theater Hét Postkantoor en vele andere voorzieningen zijn op circa 10 minuten fietsafstand gelegen.

Werk, studie of familie verderop? De uitvalswegen in de richting van Hoorn, Lelystad, Alkmaar en Amsterdam zijn goed met de auto te bereiken. Via de nieuwe N307 is de ring A10 binnen ongeveer 35 minuten rijden. Het NS-station is 5 minuten fietsen en de trein heeft een rechtstreekse verbinding via Hoorn naar Amsterdam (naar Station Sloterdijk duurt 52 minuten).

Kenmerken